Welke vorm van beeldschermcommunicatie kies je?

Beeldschermcommunicatie is helemaal in en kan op verschillende manieren worden toegepast. Daar waar je vroeger als bedrijf nog reclame maakte op de gebruikelijke traditionele manieren heeft digitaal tegenwoordig de toekomst. Je gebruikt hiervoor een beeldscherm waarmee je communiceert met mensen.

Onderzoek de mogelijkheden bij QYN

Als je op de juiste manier gebruik wilt maken van digitale beeldschermcommunicatie schakel je daar het beste een professioneel bedrijf voor in. Zij kunnen precies bepalen wat werkt voor jouw bedrijf zodat het zoveel mogelijk rendement oplevert. Een goed voorbeeld van een dergelijk bedrijf is QYN. Zij verzorgen de complete beeldschermcommunicatie waarbij op het scherm filmpjes afgewisseld worden met nieuwsberichten, stilstaande afbeeldingen en tekst, ook gecombineerd met muziek indien gewenst.

Ga voor (instore) interactive

QYN verzorgt op deze manier digital signage, mobile signage, en sociale media integratie. Er is ook belangrijke rol weggelegd voor (instore) interactive en muziek. In het geval van instore interactive wordt er gebruik gemaakt van beeldschermen waar je als klant in een winkel zelf mee kunt werken. Als je graag zelf iets wilt uitzoeken of een bepaald product wilt ontwerpen kun je in de winkel een touchscreen gebruiken waarop je aangeeft wat je wilt. De informatie die je hierbij krijgt of de bestelling die je plaatst kan ook gekoppeld worden aan social media zodat je deze ook thuis nog eens kunt bekijken.

Kies de juiste muziek

Ook muziek kan een belangrijke rol spelen bij beeldschermcommunicatie. Niet op iedere plaats past dezelfde muziek en deze dient wel geschikt te zijn voor de locatie. Als je op zoek bent naar de juiste muziek kan QYN je daar ook bij helpen. Zij kijken naar passende muziek die je doelgroep aanspreekt en zorgen er ook voor dat deze gebruikt wordt en het goed werkt.