Over Schapers

Hallo ik ben Theo Schapers en eigenaar van deze blog. Voor een schoolopdracht ben ik deze blog over webdesign en online marketing begonnen. Doel van deze schoolopdracht was om een informatieve blog, gerelateerd aan onze studie Online Marketing, bij te houden op zo’n manier dat hij ook echt bezoekers zou gaan trekken. Dit moest ik dan bijhouden met Google Analytics.

Deze opdracht was voor mijn minorvak Webdesign en liep uit op een redelijk succes. Ik had redelijk wat bezoekers, waardoor ik nu na mijn studie heb besloten om te blog in een nieuw jasje te steken en hem te richten op een informatieve blog over webdesign en online marketing.

Bedoeling van mijn blog is om een ondernemers te helpen bij het (vindbaar) maken van hun website en te voorkomen dat ze trappen in allerlei mooie praatjes van louche internetbureaus.

Ikzelf ben overigens op dit moment consultant op het gebied van online marketing. Dit doe ik op ZZP-basis. Heb je dus vragen over online marketing of wil je wellicht een consult? Laat het me weten via de contactpagina!